Рап звездата Христо Петров – Ицо Хазарта, който като част от

...
Рап звездата Христо Петров – Ицо Хазарта, който като част от
Коментари Харесай

Чист е! Новоизлюпеният депутат Ицо Хазарта спря алкохола и дрогата

Рап звездата Христо Петров – Ицо Хазарта, който като част от „ Продължаваме промяната “ сътвори възторг на изборите и освен влезе в Народното събрание, само че и завоюва безапелационно лидерската борба с Бойко Борисов в 25-и изборен регион в София, е трансформирал изцяло метода си на живот през последните месеци.

Близки до новоизлюпеният народен представител са безапелационни, че Ицо Хазарта напълно е спечелил борбата с наркотиците и към този момент не свива даже от обичаната си марихуана, която пуши от 16-годишен. В пика на музикалната си кариера водачът на „ Ъпсурт “ постоянно бе упрекван от критиците си, че пропагандира дрогата в песните си и че е постоянен потребител на неразрешени вещества.

„ Христо не е посягал към кокаина от най-малко 5 години, малко преди да се раздели с сътрудниците си от „ Ъпсурт “. Именно желанието му да се оттласне от дрогата е главната причина, поради която той заряза останалите от рап бандата. Основният мотор на смяната у Хазарта не са Кирил Петков и Асен Василев, а половинката му Женя “, настояват приятелите на 41-годишния депутат, написа „ Уикенд ”.

Миналата пролет Ицо Хазарта окончателно скъса с „ Ъпсурт “ и подхвана независима кариера, което с изключение на аплодисменти му донесе и негативи. Обиден от решението му, дългогодишният му сподвижник Буч му посвети рап поемата „ Гръбнакът на медузата “, в която разкри, че Хазарта е привързан към белия прахуляк. В лириката си Буч пророкува и че Христо Петров ще започва политическа кариера: „ голем потенциал, арогантно-нагъл предприемач – подготвен за кмет “.

Разказите на Буч за честата приложимост на наркотици от Ицо Хазарта не бяха признати като огромна сензация, защото рап звездата нееднократно е бил засичан в странни положения по време на своите участия.

Иначе всеобщата мълва, че Ицо Хазарта не само пуши трева, само че и шмърка кокаин потегли около присъединяване му във „ ВИП брат “ през 2011 година, когато той във очевидно превъзбудено положение избълва серия от каруцарски псувни по адрес на фолкпевицата Камелия. Тогава за малко на брой фенове остана в загадка, че Христо Петров е порядъчно накиснат и с напудрен от кокаина нос.

Увлечението на Ицо Хазарта към дрогата обаче към този момент е в предишното поради приятелката му Женя Димова, с която изпълнителят живее под един покрив от няколко години. Двамата са родители на две дъщери – Лора и Юлия, като последната му дъщеря се роди единствено преди няколко месеца. Именно след раждането на Юлия тази пролет Ицо Хазарта е спрял дефинитивно даже и марихуаната, свидетелстват приятелите му. Рап звездата е татко и на трета щерка – порасналата Аделина, която е от разтурения му брак с хубавицата Диана.

Хазарта е в ледени връзки с екс брачната половинка си Дияна, с която води и правосъдни каузи. През 2007 година двамата се разделиха поради Женя, а щерка им Аделина остана при татко си, а не при майка си. Бившата брачна половинка обаче обвинява Хазарта, че й е лишил детето непозволено и даже заведе дело против него в Съда за отбрана правата на индивида в Страсбург поради отнетите й наставнически права.

Решението на интернационалния съд още се чака, но Ицо Хазарта не дава тип да е обезпокоен от офанзивата на някогашната си. Рап звездата един-единствен път разяснява проблемите с екс жена си. Според него, Дияна е оставила 2-годишната им дъщеря в България, с цел да емигрира в Англия и от този момент той и обичаната му Женя са ангажирани с развъждането на първородната му щерка.

„ Женя, която преди беше част от балета на „ Ъпсурт “, съумя да промени мирогледа на Христо – убеди го, че в случай че желае да стартира нов живот, ще би трябвало да се раздели с приятелите си от групата, които го подтикваха към дрогата. Превърна го в редовен и крепко стъпил на земята човек “, хвалят приятелката на Ицо Хазарта приятелите му. Според думите им, Христо Петров вече се е трансформирал в домошар и в любящ родител, който отделя съвсем цялото си внимание и сила за фамилията.

„ Хората знаят, че аз не съм живял като духовник и в случай че има офанзиви те ще бъдат в тази тенденция, тъй като аз нищо не съм откраднал, не съм умъртвил никой, не съм измамил, не съм взел участие в публични поръчки. Но въпреки това съм правил доста неточности и нелепости. Така, че чакам и съм сигурен, че ще има удари. Никой не е подготвен за това “, застрахова се в навечерието на изборите против възможни офанзиви за наркоминалото му Ицо Хазарта.

Пред свои близки 41-годишният новоизлюпен народен представител споделя, че както и да се развие кариерата му оттук-нататък, той сигурно в никакъв случай повече няма да се върне към дрогата. „ Най-големият ми проблем беше марихуаната, защото пушех от сутринта и забравях да пъдя ежедневните си задания. Сега съм чист, с избистрено схващане и мозък и пращя от сила “, удовлетворен е от себе си депутатът Христо Петров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР